Foto’s

Neem avast een kijkje om een indruk te krijgen van Curtis Amblava

woonkamer
Wolfsbusch
Zithoek

2 reacties op Foto’s

 1. Evert Stolwijk schreef:

  Goedendag,

  Als filmscout ben ik op zoek naar een mooi en typisch stenen Ardens huis wat we in september of oktober 5 dagen kunnen huren ten behoeve van een filmopname. Mijn oog viel op uw huis. Ik ben locatiescout voor de serie Oogappels. Oogappels is een Nederlandse dramaserie die uitgezonden wordt door BNN/Vara en geproduceerd door ITV Netherlands. De serie gaat over een aantal families. Eén stel, getrouwd, maar zonder de kinderen op vakantie, huurt net voor Kerstmis een leuk huis in de Ardennen. Maar ze raken ingesneeuwd. Om deze scènes te verfilmen zoeken we een mooi huis in of nabij de bossen waar we dus één middag en één avond kunnen filmen. Een open haard of houtkachel is wel vereist, dat geeft namelijk een romantisch beeld. De datum staat nog niet vast en kan in overleg met de eigenaar worden vastgesteld. In de scènes vindt geen geweld, geen actie, of seksuele handelingen plaats.

  De sneeuw
  We willen artificiële sneeuw maken. Dat is sneeuw op papierbasis, volstrekt milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Een ruimte rond het huis (ca. 20×20 m2) zal bespoten worden. Dit zal in de twee dagen voor de opnamen worden neergelegde door het bedrijf Polar Europe. Dit bedrijf heeft veel ervaring met produceren en netjes opruimen van sneeuw bij filmopnamen.

  De productie
  Het betreft hier een professionele filmploeg, die veel ervaring heeft met opnamen in huizen van particulieren. Er zullen 2 acteurs en ca 15-20 man crew zijn. Die zullen niet allen tegelijk in het huis zijn. Kleding en make-up, catering e.d. zal op een andere locatie plaats vinden. Op de set (in het huis dus) is het voor ons verboden te roken en te eten. Er zal een locatiecontract opgesteld worden zoals gebruikelijk is bij alle opnamen van de serie. In het contract staan artikelen over de huurperiode, de vergoeding, artikelen over uitzendrechten en aansprakelijkheid.
  De voorbereiding
  Als eerste zou ik een bezoek willen brengen aan de locatie, en het huis van binnen willen zien (datum en tijdstip in overleg met u en/of eigenaar). Duur is ca 1 uur. Ik zal dan foto’s maken die ik alleen gebruik om de regisseur en de cameraman te laten zien wat er mogelijk is. De foto’s worden niet gepubliceerd. In de loop van april of mei zal een locatiebezoek volgen van een klein groepje van mijn collega’s. Datum en tijdstip uiteraard in overleg met u (duur ca. 1-2 uur). Twee dagen voor de opnamen komen dan de setdressers en de heren van Polar Europe. Na de opname volgt de opruimactie, zowel interieur als exterieur.
  Ik ben benieuwd wat u van dit voorstel vindt, en hoop op uw spoedige reactie.
  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
  Evert Stolwijk
  locatiescout Oogappels
  0619218088
  estolwyk@dds.nl

  p.s. ik ben van 14 t/m 16 april in de regio

  • admin schreef:

   Beste Evert,
   Sorry dat ik uw berichtje nu pas lees. Dat is misschien wel te regelen, op onze website vindt u de vrije periodes, en natuurlijk begrijp ik dat u eerst het huis van binnen wil zien. Een open haard is er aanwezig.
   U kan me bellen op mijn nummer 0032 496 37 86 06
   Met vriendelijke groeten
   Lies en Dirk Robben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spam protection by WP Captcha-Free