Onderduiken in een museum – Malmedy

In een voormalig klooster is het museum van Malmedy, het Malmundarium ondergebracht. Hier kan je je onderdompelen in het industriële verleden van de stad en kennismaken met de leder- en papiernijverheid. Een prettig atelier is dat van het carnaval, hetgeen eveneens de moeite  waard is.   In het “Historium” kan je de geschiedenis van de stad beleven vanaf de stichting door de Heilige Remaclus (648) tot vandaag. Het hele jaar door uitmuntende wisseltentoonstellingen. Van 5 april 2014 tot 2 november 2014 loopt er onder andere een tentoonstelling van het oeuvre van schetsen van Rembrandt. Deze beroemde Hollandse meester uit de 17e eeuw hoeft nauwelijks voorgesteld te worden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam protection by WP Captcha-Free